Davis airlink

De usynlige farene for luftkvalitet: Luften i og utenfor hjemmet ditt er usynlig. Selv når det er farlig. Å puste forurenset luft kan føre til alvorlige helseproblemer, spesielt hos barn og voksne med luftveis- og helseproblemer.

VET HVA DU PUSTER: Davis AirLink måler partikler nøyaktig for PM1, PM2.5 og PM10 for å gi deg lettfattelige grafer og fargekodet luftkvalitetsindeks (AQI) avlesning basert på inhalerbare partikler som er små nok til å trenge dypt inn i lungene og gå inn i blodet.

Måler partikler så små som 0,3 mikrometer med en nøyaktighet på +/- 10 mikrogram per kubikkmeter i konsentrasjoner.

REAL-TIME-LESINGER: Se oppdateringer på telefonen og datamaskinen hvert minutt.

WI-FI TILKOBLET: Koble AirLink enkelt til Wi-Fi-nettverket ditt for å sende data til Davis Cloud. PAR MED EN VÆRSTASJON: Bruk flere AirLinks som frittstående sensorer, eller slå deg sammen med Davis værstasjon. KOMPAKT, STILT DESIGN: Lavprofildesign med nesten lydløse vifter som monteres på en vegg eller sitter på en benkeplate.

ENKEL OPPSETT: Installer AirLink raskt inne eller ute ved å følge de enkle instruksjonene i den gratis WeatherLink-appen. 1-ÅRS BEGRENSET GARANTI: Nyt ro i sjelen med Davis ‘rykte for kvalitet og holdbarhet.

Relaterte innlegg

Abonnere
Gi beskjed om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments